middags-tips

Att göra middag kan ibland kännas riktigt tråkigt, ofta är jag helt utan inspiration och det får gärna gå fort, men att få slänga in nåt i ungen som tillagar sig själv är ju alltid skönt, så här kommer ett middagstips till er..

 Baconinlindad kycklingfilé 

Ta fyra kycklingfileér:



Krydda båda sidorna med salt och peppar..


Rulla baconskivor runt och sätt in i ungen på 225 grader ca 30-40 min, beror lite på ugnen men kolla så att dom är helt genomstekta när du tar ut dom 💛


Under tiden dom är i ugnen gör du såsen:
1 burk creme bonjour
1 burk creme fraiche
1 hackad paprika
3 msk ketchup
2 msk sweetchilisås
2 vitlöksklyftor


När kycklingen är klar i ugnen tar du ut den och sätter på såsen och lite riven ost.
 Sätt in den i ugnen igen i ca. 5 minuter . Klart!


Avnjut med ris och sallad. 💚
Ni ser ju, min sallad var riktigt exklusiv idag, hehe 😉



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar